Froukje van Tetterode

Beeldend kunstenaar, schrijver en Klankwerker

Klankwerk Nerderland

Een vereniging voor en door klankwerkers Klankwerk Nederland ("op de website soms afgekort tot KWN") is een vereniging voor en door gepassioneerde klankwerkers.

Onze leden werken vanuit verschillende invalshoeken en met diverse doelgroepen en zijn opgeleid volgens een of meer (klank)methoden. Klankwerk Nederland is een platform om collega’s te ontmoeten en te inspireren. Onze ambitie is meer mensen kennis te laten maken met de helende kracht van klank. Daarom maken we klankwerk graag tot een begrip dat toepasbaar is op veel maatschappelijke terreinen. ​

Deel je deze passie en wil je meedoen? Ben jij de professional die de helende kracht van klanken kent en met veel passie klankwerk in de wereld zet? Heb je een klankopleiding gevolgd of heb je jezelf in de praktijk ‘het klanken’ eigen gemaakt? Zet je regelmatig klank in – al dan niet gecombineerd met ander healing werk – vanuit je eigen praktijk of binnen je werk? Heb je behoefte aan uitwisseling of wil je samenwerken en op die manier leren van elkaars kennis en kunde?

Vind jij ook dat klankwerk meer bekendheid verdient? Dan is een vaklidmaatschap van Klankwerk Nederland je op het lijf geschreven! ​ Weet je uit ervaring wat klanken kunnen doen, maar heb je zelf (nog) niet of niet meer de ambitie om actief klankwerker te zijn? Vind je het wel fijn om met een zekere regelmaat mensen te ontmoeten die jouw liefde voor klankwerk delen en samen bezig te zijn met klank?

Wil je je verdiepen in de achtergrond van klankwerk of de ontwikkeling van klankwerk binnen je eigen werkterrein stimuleren? Dan is een inspiratielidmaatschap mogelijk iets voor jou! ​ Draag je Klankwerk Nederland een warm hart toe en wil je zelf niet actief zijn? Dan is er ook de mogelijkheid donateur te worden!

Voor meer informatie; https://www.klankwerknederland.nl/