Froukje van Tetterode

Beeldend kunstenaar, schrijver en Klankwerker

Karen Scheffers

We zijn ontzettend blij dat we mogen samenwerken met Karen Scheffers https://www.reflectionofasoul.com/. Karen Scheffers is kunstenaar, coach, medium en trainer. De schilderijen en tekeningen die zij creëert fungeren als multidimensionale poorten en als reflecties voor de ziel.

Naast haar schilderijen maakt ze ook zielsportretten en krachtdierportretten. Op afstand stemt ze zich af op de energie van de ziel en zet ze de energie die ze voelt en informatie die ze doorkrijgt om in beeld. "Er gaan weinig dagen voorbij dat ik geen penseel in mijn handen heb. Als ik schilder sta ik dicht bij mijn hart en in verbinding met mijn innerlijke bron. Vanuit die plek maak ik contact met Spirit, krachtdieren en de wezens in en om mij heen. Ik voel daarbij hun frequentie, die voor ieder wezen heel specifiek is. Die frequentie zet ik om in gezichten, vorm, kleuren en symbolen. Daarin laat ik mij volledig leiden door de energie van degene die geschilderd wil worden en de synchroniciteit die daardoor op mijn pad komt”.

Karens werk zal gedurende de hele periode te zien zijn in Passage 20. 

Froukje van Tetterode

Als beeldend kunstenaar maak ik mijn werk op linnen. De stijl kan je psychedelische pop art noemen. Kenmerkend is dat ik met neon kleuren werk deze inspireren me om te creëren. In 2013 heb ik op de zolder van het Zandvoorts museum mogen exposeren. Daar lichte ik mijn schilderijen uit met black light licht, wat een ontzettend mooi effect geeft in combinatie van neon verf en een Chromadepth 3D Glasses. . De bril haalt bepaalde kleuren naar voren waardoor er heel veel diepte speling in het schilderij komt.

Omdat je niet overal je schilderijen in een donkere ruimte met black light licht kan ophangen ben ik vanaf 2013 meer gaan experimenteren met neon verf in combinatie met andere verf en technieken. De laatste 6 jaar schilder ik vooral vrouwen. De ronde vormen spreken me erg aan net als een slanke taille.

Ik hou van diverse kunstuitingen, projecten en zoek graag in mijn beeldendwerk en dichtwerk naar de verwondering. Ik creëer graag illusies die je even meenemen uit de dagelijkse sleur. Je laten nadenken, wegdromen, verwonderen dat vind ik het grootste goed. Ik geloof dat wij als aarde bewoners dat nodig hebben. Even ontsnappen van de werkelijkheid met de verwondering van een kind. 

https://www.facebook.com/salviaspreektanders

Luna Laila

http://www.lunalaila.com Is een all around visuele kunstenaar. Naast dat ze al heel haar leven schilder en teken, is ze ook een film maker: ze regisseert, filmt en monteert. Denk aan short films, promotie en muziek video’s voor artiesten. Momenteel presenteert ze ook ‘De Vegan Stoners’ een project waarbij ze samen met haar vrienden een YouTube channel heeft om awareness te creëren aan de 100% Plant based lifestyle. Daarnaast ontwerpt en tatoeëert ze. Ook maakt ze haar eigen customized kleding, schoenen en andere beschilderde accessoires. Je kan beter vragen wat ze niet doet haha.

MEL.K

MEL.K maakt vooral intuïtieve, fluorescerende 3D acryl art. Het mengen van kleur en vorm is haar passie en ze is altijd al bezig geweest met creëren in de breedste zin van het woord. Ze houdt ervan om verschillende disciplines te combineren en bij elkaar te brengen. ‘Unity’ is hiervan een mooi voorbeeld. Ook vormt ze samen met dj Graham B het dj- duo MEL.K & G. Zij zullen vanuit de Passage op zaterdag 5 juni van 20.00 – 23.00 een dj-set ten gehore brengen. Voor meer info over MEL.K: http://bit.ly/artofmelk

 

Paula

De prachtige werken die Paula gaat exposeren in passage 20 zijn nog nooit eerder tentoongesteld.

Ze zijn gemaakt met potlood en liefdes volle intensie.

https://www.innsoyou.com/