Froukje van Tetterode

Beeldend kunstenaar, schrijver en Klankwerker

Expositie Unity / after movie deel 1

UNITY

Sinds we vorig jaar drie keer van de Passage 20 gebruik mochten maken als expositie en workshopruimte, voelde we allebei; dit smaakt naar meer. Het was zo’n mooie positive ervaring. We willen dit graag voortzetten en ons netwerk gebruiken om een platform te creëren en iets moois en betekeningsvol neer te zetten.

Een smeltkroes van kunst en cultuur in de breedste vorm, professioneel en amateur, jong en oud en dit met een maatschappelijk karakter. We willen graag samenwerken met o.a.: (aankomende, gevestigde, amateur-) kunstenaars, musici, deejays, dansers, workshopgevers, etc. Verschillende disciplines samenvoegen in een geheel. Schilderijen, fotografie, beelden, mediakunst, theater, dans, muziek, film, literatuur, poëzie het kan en mag allemaal samenkomen.

We zijn ook echt super blij dat we kunnen aankondigen dat we op zondag 7 november 2021 organiseert -UNITY- voor de Cultuurmaand Zandvoort een unieke expositie die voor één dag meerdere kunstenaars samenbrengt. UNITY One Day of Fame Expositie Ontmoeten - verbinden - inspireren Er zijn verschillende disciplines te zien, zoals schilderkunst, keramiek, fotografie en ruimtelijk werk. Locatie: boven in de oude brandweerkazerne in de Duinstraat. Geopend: van 11.00 uur tot 17.00 uur.en

Op zondag 28 november organiseert UNITY voor de Cultuurmaand Zandvoort een Arts & Crafts markt in de Protestantse kerk op het Kerkplein in Zandvoort. Open van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Voor meer informatie bekijk de Unity agenda