Froukje van Tetterode

Beeldend kunstenaar, schrijver en Klankwerker

Klankwerk

Klank aan Zee

Concert in passage 20 voorbereiden

Wat is een klankavontuur/ belevenis en wat kan je verwachten

Klankavontuur/ beleving ligconcerten doormiddel van de Soundfulness methode zijn voedend voor lichaam en geest. De mensen die het ondergaan gaan op een reis en worden verwend met klanken en geluiden die invloed op het lichaam en emoties hebben. Het brengt rust en ruimte waardoor je energie makkelijker kan gaan stromen, om vervolgens met volle nieuwe energie de deur uit te stappen.

Tijdens een Klankavontuur/ beleving ligconcert maak ik gebruik van akoestische instrumenten. o.a. klankschalen, gongdrum, sansula, oceaandrum, koshi’s, didgeridoo, Shamandrum, gong, stem en ratels etc. Als klankwerker stem ik af op de deelnemers doormiddel van body awareness, mindfull awareness en empathische resonantie.

Het veld wat gecreëerd wordt is uniek en zonder verwachting. De klankbeleving wordt geheel intuïtief en afgestemd op de energie van de deelnemers. Je ondergaat een klankavontuur liggend, ontspannen en met de aandacht naar binnen gericht, ik loop door de ruimte en kom langs bij iedere deelnemer.

Ik ben aangesloten bij Klankwerk Nederland.

https://www.klankwerknederland.nl/